AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize tepeden bakmak

Kahve falında denize tepeden bakmak

Kahve falında denize tepeden bakmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayırlı haberler duyacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında denize tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden denize bakmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işarettir.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize tepeden bakmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak yıpranacağına, strese gireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında şehre tepeden bakmak çok güzel olaylar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tepeden bakmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir