AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak verilen emeklerin boşa gideceğine, çok yoğun çalışacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hile ile mal elde etmeye, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yeni işlere atılacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tepeden denize bakmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden bakmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında evlere tepeden bakmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir