AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehre tepeden bakmak

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında şehre tepeden bakmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden şehre bakmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak bir sebeple işsiz kalınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak çıkar için insanlara zulmetmeye, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden denize bakmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında evlere tepeden bakmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir