AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağıya bakmak

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak evine bereket geleceğine, çocuklarının fazla olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, adını aklamayı başaracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak işlerin daha iyi bir hal alacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına işarettir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak psikolojik olarak düzeleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir