AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmeyi reddetmek

Kahve falında evlenmeyi reddetmek

Kahve falında evlenmeyi reddetmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Kahve falında evlenmeyi reddetmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında evlenmeyi reddetmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para reddetmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediyeyi reddetmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeği reddetmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, umutlarının kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek yapılan ahlaksız davranışlara, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini reddetmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir