AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenme teklifini reddetmek

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, ancak yılmayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, onu dinleyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini reddetmek başarılı ve kazançlı olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet eder.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmeyi reddetmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında zinayı reddetmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini reddetmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir