Kahve falında para reddetmek

Kahve falında para reddetmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntı yükleneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para reddetmek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında para reddetmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parayı reddetmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliliği reddetmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine inanılır.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında birini reddetmek bir yere taşınmaya, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında reddedilmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini reddetmek amacına nail olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında babayı reddetmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir