Kahve falında bir erkeği reddetmek

Kahve falında bir erkeği reddetmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, başarılarının sürekli olacağına, güzel işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği reddetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Kahve falında bir erkeği reddetmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parayı reddetmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evlatlıktan reddedilmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında hediyeyi reddetmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini reddetmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir