AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini reddetmek

Kahve falında kardeşini reddetmek

Kahve falında kardeşini reddetmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini reddetmek gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kardeşini reddetmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği reddetmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı reddetmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir