AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediyeyi reddetmek

Kahve falında hediyeyi reddetmek

Kahve falında hediyeyi reddetmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediyeyi reddetmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında hediyeyi reddetmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilişkiyi reddetmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında parayı reddetmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini reddetmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında yardımı reddetmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir