AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bolluk içine olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi reddetmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, şerefe ve izzete tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir