AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmeye karar vermek

Kahve falında evlenmeye karar vermek

Kahve falında evlenmeye karar vermek uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmeye karar vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ev almaya karar vermek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmeye karar vermek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulur.

Kahve falında evlenme kararı almak en zor zamanda yalnız kalacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kararmış görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kararmış görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hava kararması görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir