AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenme kararı almak

Kahve falında evlenme kararı almak

Kahve falında evlenme kararı almak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evlenme kararı almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev almaya karar vermek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında evlenmeye karar vermek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenme kararı almak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında araba almaya karar vermek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karar vermek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boşanma kararı görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Kahve falında yüzü kararmış görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir