AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kararmış görmek

Kahve falında kendini kararmış görmek

Kahve falında kendini kararmış görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kararmış gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında mahkeme kararı görmek talihin yüzlerine güleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karar defteri görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında kararmış altın görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında birini kararmış görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında taşınmaya karar vermek fesat kimselerin çıkacağına, kazançsız işler peşinde olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kararmış muz görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ayrılma kararı almak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir