AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yanında mezar görmek

Kahve falında evinin yanında mezar görmek

Kahve falında evinin yanında mezar görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, elindekileri de yitireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında evinin yanında mezar gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Kahve falında evinin yanında mezar görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin yanında mezar görmek dilediği gibi harcama yapacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak kısa süre içinde engelleneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yanında yatmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yanından geçmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın yanında yatmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir