AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yanında mezar görmek

Kahve falında evin yanında mezar görmek

Kahve falında evin yanında mezar görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatının karışacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, maddi zarar edeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalet eder.

Kahve falında evin yanında mezar gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Kahve falında evinin yanında mezar görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin yanında mezar görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yersiz yere suçlanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın yanında uyumak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yanında yatmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir