AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika saat görmek

Kahve falında antika saat görmek

Kahve falında antika saat görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, evindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında antika saat gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında antika duvar saati görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antika kol saati görmek maddi sorumluluklarının artacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında antika saat görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antikacı görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında antika satmak hayatının da kolaylaşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında antika kilim görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında antika kaşık görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında antika mobilya görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir