AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika ayna görmek

Kahve falında antika ayna görmek

Kahve falında antika ayna görmek manevi olarak da yıpranacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, parasız kalmaya, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında antika ayna gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında antika ayna görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika heykel görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında antika eşya görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika masa görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet eder.

Kahve falında antika kaşık görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kazancınızın artacağına alamet eder.

Kahve falında antika araba görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında antika altın görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir