AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika araba almak

Kahve falında antika araba almak

Kahve falında antika araba almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında antika araba almak gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında antika arabaya binmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, tüm keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika araba sürmek karamsar olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında antika araba almak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Kahve falında antika araba kullanmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında antika araba görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında antika bulmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Kahve falında antika kilim görmek sevgi dolu haberler alınacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika mobilya görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir