AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika yüzük görmek

Kahve falında antika yüzük görmek

Kahve falında antika yüzük görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, ileriye gideceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında antika yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında antika yüzük takmak geçim derdinden kurtulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Kahve falında antika yüzük görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında antika altın görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika sandık görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika heykel görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalettir.

Kahve falında antika araba görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Kahve falında antikacı görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir