AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, terslik yaşayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, inancını bir kenara atacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin tavanının aktığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet eder.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek saadetinin yükseleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Kahve falında tavan aktığını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir