AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan su akması görmek

Kahve falında tavandan su akması görmek

Kahve falında tavandan su akması görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eline haram para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tavandan su akması görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavan akması görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanın aktığını görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, gelirinin de artmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir