AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan aktığını görmek

Kahve falında tavan aktığını görmek

Kahve falında tavan aktığını görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavan aktığını gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavan aktığını görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanın aktığını görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir