AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin damladığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su damladığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında su damlamak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun damladığını görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir