AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine pencereden girmek

Kahve falında evine pencereden girmek

Kahve falında evine pencereden girmek hayattan daha zevk alacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerinden feragat edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında evine pencereden girmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Kahve falında evine pencereden girmek iç huzurunun yerinde olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pencereden girmek ibadetlerini de aksatmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında bir eve pencereden girmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden eve girmek az da olsa feraha çıkılacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri girmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve pencereden girmek işinden çıkarılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin penceresini kapatmak ters giden durumların düzeltileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir