AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evinin karıştırıldığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında başkasının evini karıştırmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini karıştırmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşya karıştırmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kül karıştırmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çay karıştırmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek kasasının daha çok para dolacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir