AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini karıştırmak

Kahve falında başkasının evini karıştırmak

Kahve falında başkasının evini karıştırmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini karıştırmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında başkasının evini karıştırmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin evini karıştırmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağını karıştırmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyma karıştırmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Kahve falında diş karıştırmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir