AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya karıştırmak

Kahve falında eşya karıştırmak

Kahve falında eşya karıştırmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında eşya karıştırmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Kahve falında eşya karıştırmak evine bereket geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, suç işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşyalarının karıştırıldığını görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının eşyalarını karıştırmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında karışmış ip görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştırmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında ateş karıştırmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir