AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay karıştırmak

Kahve falında çay karıştırmak

Kahve falında çay karıştırmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının kapacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay karıştırmak gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Kahve falında çay karıştırmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep karıştırmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sobayı karıştırmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında kül karıştırmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret eder.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında beton karıştırmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak yeni çalışmalara girişileceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpleri karıştırmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir