AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının karıştığını görmek

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek prestij kazanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, geriye doğru gideceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının karıştığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karışmış saç görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç karıştırmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında namazı karıştırmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında bal karıştırmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında süte su karıştırmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak huzur ve şifa bulacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Kahve falında aşure karıştırmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir