AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, işlerin bozulacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, fırsatların heba edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında burnunu karıştırmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, gönlünce harcama yapmasına delalettir.

Kahve falında toprağı karıştırmak çirkin sözler işitileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento karıştırmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdan karıştırmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir