AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında evinin camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin camlarının kırıldığını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek kişinin afiyette kalacağına, kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırılmasını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saat camı kırılması görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir