AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camının kırıldığını görmek

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında araba camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, mevlit okutacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış araba camı görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında araba camı kırılması görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Kahve falında evin camının kırıldığını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak kırıldığını görmek haram mal yiyip içeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir