AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış pencere camı görmek

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayatının alt üst olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere görmek huzur ve kazanç getireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek çok güzel günler görüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında pencere kırılması görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencerenin kırılması görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir