AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel bastığını görmek

Kahve falında sel bastığını görmek

Kahve falında sel bastığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, isabetli kararlar alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Kahve falında sel bastığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sel bastığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında evi sel bastığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında evini sel bastığını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cin bastığını görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bahçeyi su bastığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir