AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini temiz su bastığını görmek

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evini temiz su bastığını gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında evini su bastığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin su bastığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir