AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini su bastığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında evin su bastığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine su bastığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında evinin su bastığını görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir