AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine su bastığını görmek

Kahve falında evine su bastığını görmek

Kahve falında evine su bastığını görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında evine su bastığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında evin su bastığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında evini su bastığını görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında evinin su bastığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evine su bastığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir