AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini korumak

Kahve falında evini korumak

Kahve falında evini korumak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ismini herkese duyuracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, güzel sözler işiteceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında evini korumak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında evini korumak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini korumak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hile ile mal elde etmeye inanılır.

Kahve falında birilerini korumak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iffetini korumak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeği korumak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı korumak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Kahve falında korumak kollamak sorunların ve dertlerin biteceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir