AnaSayfa / Genel / Kahve falında korumak kollamak

Kahve falında korumak kollamak

Kahve falında korumak kollamak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında korumak kollamak gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında korumak kollamak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında birilerini korumak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı korumak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını korumak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı korumak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi korumak kişinin keyfinin yerine geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği korumak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanı korumak ele geçen paranın daha da artacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir