AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini korumak

Kahve falında birilerini korumak

Kahve falında birilerini korumak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, mal mülk kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini korumak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında birilerini korumak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü korumak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı korumak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini köpekten korumak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeği korumak durumun değişmesine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi korumak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meleklerin koruduğunu görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını korumak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir