AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı korumak

Kahve falında bir kızı korumak

Kahve falında bir kızı korumak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında bir kızı korumak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Kahve falında bir kızı korumak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Kahve falında kızını korumak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı korumak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini korumak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini köpekten korumak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ev sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş korumak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı korumak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir