AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeği korumak

Kahve falında bir bebeği korumak

Kahve falında bir bebeği korumak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ekmek bulamayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet eder.

Kahve falında bir bebeği korumak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında bir bebeği korumak başka işler deneyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğini korumak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bebekleri korumak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında bebek korumak hedeflerini tutturamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği korumak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında camiyi korumak maddi gücünün eksileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin koruduğunu görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu korumak fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir