AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini korumak

Kahve falında eşini korumak

Kahve falında eşini korumak kişinin yasa düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşini korumak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın istediğiniz zamanlamayla devam etmeyeceğine dair işaretleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında eşini korumak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği korumak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kazancın çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını korumak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini korumak için adam öldürmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini korumak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin koruduğunu görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kendisine uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında kızını korumak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadını korumak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir