AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini kirli görmek

Kahve falında evini kirli görmek

Kahve falında evini kirli görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında evini kirli gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sevgisinin artacağına işaret eder.

Kahve falında evin kirlendiğini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini kirli görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, zararların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini kirli görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek kötü karakterli bir kadına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında evin camını kirli görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evini kirli görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, doyasıya hasret gidereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir