AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek

Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek

Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kazancın gittikçe artacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında evinin kirli olduğunu gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında başkasının evini kirli görmek işini kaybedeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin kirli olduğunu görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında evini kirli görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin kirli olduğunu görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin camını kirli görmek bir bebek sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında evin kirlendiğini görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir