AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini kirli görmek

Kahve falında başkasının evini kirli görmek

Kahve falında başkasının evini kirli görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini kirli gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek sorunlarının artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında evin kirli olduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin camını kirli görmek neşeli bir hayat süreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evini kirli görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin kirlendiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir