AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını kirli görmek

Kahve falında evin duvarını kirli görmek

Kahve falında evin duvarını kirli görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarını kirli gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek işlerinin yarıda kalacağına, kişinin yasa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek iş hayatında rahat edileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli duvar görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duvarın kirlendiğini görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş duvar görmek eski enerjisini bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda kir görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarları kirli görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir