AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı kirli görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında duvarda kir görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında kirli duvar görmek evlat sahibi olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında duvarları kirli görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli duvarı silmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir