AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evini kirli görmek

Kahve falında komşunun evini kirli görmek

Kahve falında komşunun evini kirli görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini kirli gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında komşunun evini kirli görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun evinin yandığını görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evini kalabalık görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinden taşındığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek hayırlı işlere girileceğine, maddi kayıpların olacağına delalet eder.

Kahve falında komşu evinde olmak her zaman haklının yanında olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir